Borsten gezocht, in alle vormen en maten, door reclamebureau (voor Pink Ribbon)

Leuk publiciteitsstuntje van een niet zo bekend reclamebureau, Grey Amsterdam. Ze zoeken borsten, roepen ze heel hard overal op internet. Het zij ze gegund, die borsten hebben ze nodig voor een heel goed doel. En zo pakken ze zelf als bureau ook wat aandacht mee, why not. Grey maakt een campagne maken voor het Nederlandse Pink Ribbon Magazine, dat er weer aankomt. Alle winst uit de verkoop van dat blad, en de reclame-inkomsten, gaan zoals geb ruikelijk naar activiteiten die de aandacht vestigen op het gevaar van borstkanker bij vrouwen. Voor de door de bekende Britse regisseur Chris Palmer te maken tv-spot zoekt Grey dus borsten. Van alle leeftijden, vormen en maten. En, géén zorgen: je gezicht komt niet in beeld. Al vind je dat misschien wel jammer…  Geïnteresseerden om (gratis, iedereen werkt gratis mee aan de campagne) mee te doen moeten snel, ze hebben haast, een email sturen met je naam, leeftijd en cup-size naar het castingbureau: [email protected]. Er is ook een printcampagne van de bekende eveneens Britse fotograaf Ian Rankin, die weer andere borsten toont.

Lees ook:Na borsten, inspirende boodschappen gezocht voor nieuwe campagne Pink Ribbon Magazine
Lees ook:Veel borsten en rijmpjes in prima Nederlandse Pink Ribbon-campagne
Lees ook:Bob Geldof, Sven-Göran Eriksson, Tom Hardy, Emma Bunton in Kleenex-spot
Lees ook:Reclamerage Mamming tegen borstkanker: steun van KWF
Lees ook:Indringend War Child-spotje is technisch hoogstandje

2 reacties op “Borsten gezocht, in alle vormen en maten, door reclamebureau (voor Pink Ribbon)

  1. Radiofreak

    Mag ik in de selectiecommissie?? Doe ik gratis. Ik heb er zelf géén, maar heb er voldoende verstand van!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Dees

    Ik heb me aangemeld, heb borstkanker gehad en nog maar één borst, maar ik heb nog geen reactie terug gehad. Het zou niet de eerste keer zijn dat wij borstkankerpatiëntes hiervoor geweigerd worden. Ben benieuwd.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.