Radioactive.blog.nl weer actief binnen Blog.nl-themanetwerk

Radioactive.blog.nl -zuster van Reclamewereld. blog.nl binnen het mediasegment van het immer uitdijende Blog.nl-netwerk- is weer actief. Een goede opvolger vinden van Thomas Giger, die het bloggen niet meer kon combineren met zijn andere werkzaamheden, was niet makkelijk. De nieuwe blogger heet Jorn Agterberg, is 23 jaar, studeert bedrijfskunde in Groningen en, belangrijker, heeft véél affini- teit met radio. Hij is actief bij de lokale Groningse omroep OOG Radio en werkt mee aan, en presen- teert 't radioprogramma voor studenten Piekuur. Om nog wat te verdienen ook als student (J) spreekt Agterberg geregeld commercials in. Ook Zappen.blog.nl en Celebs.blog.nl maken deel uit van het Blog.nl-netwerk, dat al bijna 50 themablogs telt en vorige maand goed was voor 2 m. pageviews.

Lees ook:Studenten-tv I-See.tv landelijk met hulp van reclame en sponsoring
Lees ook:Reclame voor 800 Zuidas woningen Student Experience
Lees ook:Icco-reclame voor vinden partners voor duurzame productie
Lees ook:Regionale omroep adverteert met noodkreet voor minister Plasterk
Lees ook:De pilletjes in de reclame van Radio 538 zijn natuurlijk niet wit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.