Pitbull van rugbyspeler heeft de pest aan voetbal (in Landroverspotje)

England's real passion. Dat is toch cricket? Nee, voetbal natuurlijk. Toch niet hoor, rugby, zegt Landrover. Logisch, want sponsor van die sport. De Engelse rugby international Josh Lewsey loopt met zijn hond, een pitbull geloof ik, langs wat luidruchtige voetballers. Hond en baas zijn beide pissed off van zo'n vervelende schreeuwlelijk die de verkeer- de balsport beoefent … Op de real passion-site kan je voor meer dan een einde kiezen aan dit grappige anti-voetbal-filmpje. Wel weer totaal anders dit deze spectaculaire Landrover-spotje. Via Duncan's TV. Oja, zei ik voetbal? Kwam het tweede spotje nog tegen, van Lewsey met die lange Peter Crouch (voetballer van Liverpool en Engeland) in grappig -wat te lang- World Cup 06-spotje voor sportdrankje Powerade (vreemd genoeg niet te koop in Nederland).

Lees ook:Hond kruipt achter stuur van Subaru XV in spotje
Lees ook:Veel Rooney en Higuaín (Man U vs Real M) in Fifa 09-gamepromo
Lees ook:Voetbalfans ‘boos’ na Wimbledon-spotje Fox Sports
Lees ook:Na Samsung Galaxy 11 The Beginning-spot volgt The Training maar geen voetbal
Lees ook:‘Dirty cop’ voelt zich pas veilig in Landrover LR4-spotje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.