Studenten-tv I-See.tv landelijk met hulp van reclame en sponsoring

De Groningse webtv-zender I-See.tv rolt vanaf het najaar zijn diensten uit naar 12 studenten- steden in Nederland. Met eigen nieuws en producties, ism met studenten- verenigingen, probeert de zender de specifie-ke doelgroep aan zich te binden, meldt Emerce. I-See.tv bedrijf heeft eigen camera's en productiefaciliteiten. Directeur/ student Folkert Visser spreekt met ''commerciële en financiële organisaties om de landelijke uitrol te versnellen'', maar noemt geen namen. Met reclame rondom de video's en op de site, gericht op de commercieel zeer aantrekkelijke doelgroep, wil

het bedrijf zich financieel bedruipen. Daarnaast kunnen externe organisaties de productiediensten. I-See.tv werkt onder meer voor De Zaak, De Hanzehogeschool, de RuG en de gemeente uit Groningen, aldus Emerce. Een aanbod per IPTV, waardoor I-See.tv een volwaardige tv-zender over internet kan worden, noemt Visser een ''logische stap.''

Lees ook:Campina maakt met nieuwe webgame/videoshow reclame voor Vifit
Lees ook:Ook studenten moeten van NS in en uit checken met OV-kaart
Lees ook:App-ontwikkelaars grijpen steeds vaker naar tv-reclame blijkt uit onderzoek
Lees ook:‘Mix & Match’-spotje Wehkamp met dagelijks variabele tag-ons
Lees ook:Reclame voor 800 Zuidas woningen Student Experience

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.