Reclamemakers Anomaly kopen iPhone voor goed doel in New York

Vanaf vrijdag zijn bij de Apple Stores in de VS de eerste exemplaren van iPhone te koop, maar voor de diverse winkels, ondermeer in New York, vormen zich al rijtjes kooplustigen, inclusief slaapzaak, meldt Webwereld. Daaronder drie medewerkers van het befaamde Ameri- kaanse reclamebureau Anomaly, die het Keep a Child Alive-fonds als klant hebben. De aangeschafte iPhone wordt via Ebay verkocht en de opbrengst gaat naar dat goede doel. Leuk idee, ze maken meteen reclame voor hun chariklant. Maar ook David Clayman zegt zijn iPhone te willen verkopen voor een goed doel. Hij blogt erover, op ‘'The iPhone Adventure.'' Bloggen doet ook Greg Packer, een gepensioneerde wegwerker, op zijn klapstoel. Hij is een gadgetfreak en zegt het toestel te willen behouden. De Anomaly-ers bloggen helaas niet, misschien vinden ze het anders te commercieel worden.

Lees ook:Netwerk Vodafone hier snelste, gebruikerservaring beste meldt eigen advertentie
Lees ook:iPhone camera heeft te felle flits, volgens Nokia-spot dan
Lees ook:Het gaat nog steeds over Apps in reclame ‘oude’ iPhone
Lees ook:Eerste spot Apple’s iPhone 4: focus op videobellen/Face Time
Lees ook:Commercial van Pedigree Light die nooit op tv komt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.