Kokosmelk 400ml van Fair Trade Original niet consumeren waarschuwt advertentie

Alweer van gisteren, deze belangrijke mededeling per advertentie van Fair Trade Original, waarin de  consument wordt gewaarschuwd v oor een ‘mogelijke kwaliteitsafwijking’ van de KOKOSMELK 400ml van dat merk (streepjescode 8711741305355). Niet consumeren, dus. KLIK op de advertentie, die in diverse dagbladen stond, om te vergroten waardoor de tekst goed leesbaar wordt. De tekst: ”Bij openen van het blik kan een afwijkende geur worden waargenomen. Uit voorzorg hebben we besloten om alle blikken kokosmelk met de houdbaarheidsdatum 16-01-2018 terug te halen. Wij raden u aan om de kokosmelk met deze houdbaarheidsdatum (zie onderzijde blik) NIET op te eten.” Deze waarschuwing geldt niet voor blikkenmet een andere houdbaarheidsdatum en ook niet voor de biologische kokosmelk 270ml (klein blikje). Wanneer u een of meerdere blikken kokosmelk met de houdbaar­heidsdatum 16­-01­-2018 in huis heeft, kunt u het aankoopbedrag terugkrijgen. Noteer daarvoor beide codes aan de onderzijde van het blik (een foto maken mag ook) en het aantal blikken en stuur dit samen met uw naam, adres, telefoonnummer en IBAN bankrekeningnummer naar: [email protected] of schriftelijk naar: Fair Trade Original, Antwoordnummer 2019, 4100 VB Culemborg(postzegel niet nodig). Voor meer informatie zie www.fairtrade.nl of bel ons op 0345 54 51 00 (op werkdagen tussen 09.00–17.00 u). Wij bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak. Fair Trade Original, Culemborg.” Deze advertentie plukten we uit De Telegraaf van gisteren.

Lees ook:Melk allergie: Terugroepadvertentie Fair Trade Original Vlokken Puur
Lees ook:Campagne van Fair Trade, Wereldwinkels en Max Havelaar
Lees ook:Waarschuwingsreclame over Nutrilon Pepti in blik babyvoeding van Nutricia
Lees ook:Lekkere reclame voor Fairtrade Week van Max Havelaar
Lees ook:Geestig gooi- en smijtwerk in spotje voor Max Havelaar/FairTrade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.