Onveilige roze babydekens teruggeroepen door Leen Bakker meldt advertentie

Na een wat langere stilte op dit front is het weer raak vandaag, met een Belangrijke veiligheidswaarschuwing in de krant. Leen Bakker roept babydeken roze, artikelnummer 33203033 terug, meldt de bijgaande advertentie die wij vandaag uit De Telegraaf plukten (KLIK erop om te vergroten, waardoor de tekst duidelijk leesbaar wordt). ”Wij hebben een veiligheidsprobleem vastgesteld met de babydekens roze met artikelnummer 33203033. De draad van de deken kan los geraken, waardoor er gevaar kan ontstaan voor kleine kinderen. Uit voorzorg hebben wij besloten om alle babydekens roze metartikelnummer 33203033 uit de handel te halen. Deze veiligheidswaarschuwing geldt alleen voor de roze babydeken, andere kleuren voldoen wel aan de kwaliteitsnorm. Wij verzoeken u het product zo spoedig mogelijk terug te brengen naar een Leen Bakker winkel bij u in de buurt. Uiteraard krijgt u van ons onmiddellijk het aankoopbedrag terug, ook als de aankoopbon niet meer in uw bezit is. Wilt u meer informatie over deze terugroepactie? Kijk dan hier op.” Leen Bakker besluit met het aanbieden van hun excuses voor dit ongemak.’

Lees ook:Witte Ketelbinkie waterkoker Hema in waarschuwings/terugroepreclame
Lees ook:Terugroepactie Trekpleister-douchegel gemeld in advertentie
Lees ook:Waarschuwingsreclame Ikea voor Patrull nachtlichtje met sensor
Lees ook:Veiligheidswaarschuwing accu-handschijnwerper Livarno Lux van Lidl gemeld in advertentie
Lees ook:Nederland wordt roze gekleurd meldt spotje T-Mobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.