Wandcontactdozen met extra kinderbeveiliging van Gira in de terugroepreclame

Extra pijnlijk, deze terugroep advertentie met veiligheidswaarschuwing vandaag, van het Duitse bedrijf Gira Giersiepen. Want betreft ”wantcontactdo zen met verhoogde aanrakingsbeveiliging (‘kinderbeveiliging’).” Bij ‘ondeskundige omgang’ met de contactdoos kan een schok een ‘ernstig, zelfs levensgevaarlijk letsel tot gevolg hebben.’ Niet meer gebruiken, niet zelff vervangen, bel electromonteur. Verkocht van 9-12-2015 tot 26-01-2016 via diverse electrotechnische groothandels. KLIK op de vandaag uit De Telegraaf geplukte advertentie om wat te vergroten, maar leesbaar wordt-ie helaas niet. Meer informatie hier op de site van Gira, klanten kunnen 00800 45623512 bellen, en installatiebedrijven 00800 45279289 of mail: [email protected] Een citaat uit bijgaande advertentie: ”Recente tests hebbenaangetoond dat de voorziening in de afdekking van de contactdoos die de verhoogde aanrakingsbeveiliging (‘kinderbeveiliging’) mogelijk maakt -de zogenaamde ‘shutter’- mogelijkerwijs niet altijd zelfstandig sluit.” Gira Giersiepen vraagt in de advertentie om ‘begrip voor deze uit voorzorg getroffen terugroepmaatregel!.’ Alles is erover te lezen op de speciale Gira-site.

Lees ook:Terugroepactie Trekpleister-douchegel gemeld in advertentie
Lees ook:Rijksmuseum: vandaag vanaf 12.00 uur tot middernacht gratis entree dankzij hoofdsponsor ING meldt advertentie
Lees ook:Excuses Vodafone-topman Rob Shuter in advertentie
Lees ook:QPS biedt tot €3300 voor farma onderzoek proefkonijnen
Lees ook:Campagne ‘Dat pik je niet!’ van politie moet aangifte doen stimuleren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.