Veiligheidswaarschuwing drie plafondlampen Ikea gemeld in advertentie

Na de veiligheidswaarschuwing in de krant over Lidl’s accu-handschijnwerpers vorige week is het vandaag de beurt aan Ikea met een advertentie in de dagbladen over hun Hyby, Lock en Rinna plafondlampen (KLIK erop om te vergroten, waardoor de tekst goed leesbaar wordt). Niet meer gebruiken, terugbrengen, geld terug en excuses voor het ongemak van het warenhuis. De advertentie, geplukt uit de Volkskrant van vandaag: ‘IKEA heeft meldingen ontvangen over het loskomen en van het plafond vallen van delampenkap. Hierbij kan de kap breken. IKEA heeft ook enkele meldingen van lichamelijk letsel ontvangen.’ Op de site staat hoe de plafondlampen veilig gedemonteerd kunnen worden. Meer informatie via het gratis telefoonnummer 0800-453 2649.

Lees ook:Veiligheidswaarschuwing over Patrull kinderhekjes van Ikea meldt terugroep advertentie
Lees ook:Terugroepactie IKEA: kinderspeeltenten merk BUSA (advert)
Lees ook:Waarschuwingsreclame Ikea voor Patrull nachtlichtje met sensor
Lees ook:Onveilige kinderbedhemels in terugroep reclame Ikea
Lees ook:IKEA experimenteert met interactive site als reclame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.