Veiligheidswaarschuwing accu-handschijnwerper Livarno Lux van Lidl gemeld in advertentie

Weer een ‘Belangrijke veiligheidswaarschuwing’ in de krant vandaag. Nu een accu handschijnwerper merk Livarno Lux LAH 55 A2  die sinds 11 januari 2016 bij Lidl is verkocht. (artikelnummer IAN 270079). KLIK op bijgaande, uit De Telegraaf vandaag geplukte advertentie, om tekst te vergroten. De boodschap: niet meer gebruiken, terugbrengen, waarna geld terug. ‘Het kan niet worden uitgesloten dat er bij het opladen van de batterij een hoge druk in het artikel opgebouwd wordt, waardoor het artikel uit elkaar kan barsten. Er bestaat hierdoor een risico op letsel.’ De lamp is aan Lidl geleverd door KompermaßHandelsgeselschaft, dat haar excuses aanbiedt voor het ongemak, en als voorzorg heeft aangedrongen op het terugbrengen van de lamp. Lidl’s klantenservice is voor vragen bereikbaar vandaag van 09.00 t/m 17.00 uur via 020 7095039 en dan vanaf maandag weer van 08.00 t/m 19.00 uur, meldt de advertentie.

Lees ook:Terugroepreclame onveilige aluminium kruik Bambino van Kruidvat
Lees ook:Veiligheidswaarschuwing drie plafondlampen Ikea gemeld in advertentie
Lees ook:Terugroep reclame voor onveilige ‘Volito’ vouwbare rollators Lidl
Lees ook:Waarschuwings/terugroep-reclame slagroomspuit Blokker herhaald
Lees ook:Terugroepreclame Led oplaadbare theelichten Kruidvat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.