Witte Ketelbinkie waterkoker Hema in waarschuwings/terugroepreclame

Alweer enkele weken zijn voorbij sinds de speciale aandacht voor een witte wijn van Lidl en de M&M-mokken van Mars: er staat weer een waars chuwings/ terugroepreclame in de krant. Hema’s witte waterkoker Ketelbinkie, met artikelnummer 80.00.7607 (KLIK op advertentie om te vergroten, waardoor de tekst duidelijk leesbaar wordt) valt deze ‘eer’ te beurt vandaag. Wij hebben geconstateerd dat de witte waterkoker Ketelbinkie met artikelnummer 80.00.7607 en batchnummer 12902414, verkocht vanaf 10 september 2015, een constructiefout vertoont. Hierdoor kan de onderkant loskomen van de behuizing waardoor het water uit de waterkoker loopt. Dit kan brandwonden veroorzaken. Als u in het bezit bent van deze waterkoker, controleer dan het batchnummer op de plaats zoals hierboven is aangegeven. Wij roepen klanten die in het bezit zijn van deze waterkoker, dit product niet meer te gebruiken en terug te brengen naar een HEMA filiaal. U ontvangt dan uiteraard het aankoopbedrag terug. Voor informatie kunt u tijdens kantooruren bellen naar: HEMA Consumentenservice 020 311 48 00,” aldus de advertentie van de Hema, waarin het bedrijf zich tenslotte verontschuldigt voor het ongemak. De waarschuwingsadvertentie plukten we uit De Telegraaf van vandaag.

Lees ook:Onveilige roze babydekens teruggeroepen door Leen Bakker meldt advertentie
Lees ook:Oranje fluitje WK in de terugroepreclame bij Hema
Lees ook:Terugroep reclame 9 kleuren boetseerklei Hema
Lees ook:Veiligheidswaarschuwing bepaalde dames E-bikes van Sparta per advertentie gemeld
Lees ook:Waarschuwingsreclame Nijntje vingerverf Bruynzeel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.