Waarschuwingsreclame over rauwe Maaltijdsalade Italiaanse Kip van Jumbo

Na de terugroep/waarschuwings-reclame onlangs in de dagbladen voor Aziatische varkensvleesmaaltijden en zonnepanelen en een Frans biertje, weer een terugroepactie vandaag, voor een Maaltijdsalade Italiaanse Kip, verkocht door Jumbo en C1000. Door een productiefout bevatten deze maaltijdsalades rauwe kip in plaats van gegaarde kip. ”Dit levert gevaar op voor de gezondheid,” meldt de advertentie van Jumbo met Veiligheidswaarschuwing! erboven vandaag in De Telegraaf (KLIK erop om te vergroten). De andere varianten van maaltijdsalades voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen en zijn wel geschikt voor consumptie. ”Klanten die het product gekocht hebben, kunnen het terugbrengen naar de winkel en krijgen hun geld terug.” (rauwe kip bevat vaak de bacterie salmonella-red.) Met excuses van Jumbo, dat in bijgaande advertentie voor meer informatie verwijst naar de site of Klantenservice bellen via 0800 0220 161. (Streepjescode (EAN): 8718452099030, THT-codes: 25-5-15/26-5-2015/27-5-2015).

PS Ik blijf het raar vinden dat dit soort belangrijke mededelingen niet in meer dagbladen wordt geplaatst.

Lees ook:Zalmsnippers en gerookte zalmplakken onveilig zegt Jumbo (maar niet in advertenties)
Lees ook:Terugroepactie Trekpleister-douchegel gemeld in advertentie
Lees ook:Terugroepactie IKEA: kinderspeeltenten merk BUSA (advert)
Lees ook:Waarschuwingsreclame voor Consenza Choco Wafers en Atkins Chocolate Break
Lees ook:Waarschuwings/terugroep-reclame slagroomspuit Blokker herhaald

Eén reactie op “Waarschuwingsreclame over rauwe Maaltijdsalade Italiaanse Kip van Jumbo

  1. Barbara

    Gatver de gatver. Wat een Jumbo’s of liever gezegd Dombo’s. Levens gevaarlijk die rauwe kip. Onvoorstelbaar dat dit gebeurt. Check,check en dubbel check. Jumbo wordt te groot en is alleen maar bezig met groter,groter worden. Ik houd het definitef voor gezien. Ga weer terug naar mijn vertrouwde Appie, die overigens vele malen goedkoper is (bonus) dan Dombo. Dag Dombo tot nooit weer!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.