Waarschuwingsreclame over Argus Panaché-bier verkocht door Lidl

Na de terugroep/waarschuwings-reclame onlangs in de dagbladen voor Aziatische varkensvleesmaaltijden en zonnepanelen weer een terugroepactie vandaa g, voor een biertje. Het product ‘Argus’ Panaché van de Franse brouwerij Brasserie Licorne, verkocht door Lidl Nederland (10 x 25cl) met houdbaarheidsdata 24 juni 2016 en 25 juni 2016, moet terug naar de winkel, meldt de ‘Belangrijke veiligheidswaarschuwing’ in De Telegraaf en dagblad Metro vandaag (KLIK erop om te vergroten, waardoor de tekst leesbaar wordt). Bij opendraaien van het flesje kan splintervorming plaatsvinden, waardoor glasdeeltjes in het product terechtkomen. ”Aangezien er letselgevaar kan ontstaan bij de consumptie, verzoeken wij u dringend om dit product niet te consumeren.” Vreemd genoeg was zo’n melding over deze bierflesjes vier dagen geleden al in de Duitse media te lezen (zie ook). En Brasserie Licorne meldt er maar liever niets over op haar site, maar biedt wel haar excuses aan in de Lidl-advertentie vandaag. Bij vragen contact opnemen met Lidl Nederland 020-7095039  (ma. t/m vrij. 08.00 uur – 19.00 uur en za. van 09.00 uur – 17.00) meldt de advertentie ook.

Lees ook:Gezondheidswaarschuwing Rivierkreeftensoep met Saffraan verkocht door Lidl gemeld in advertentie
Lees ook:Allergiewaarschuwing Lidl voor kipsatéschnitzel van Landjonker
Lees ook:Terugroepreclame voor Forellen Filets knoflook van Lidl
Lees ook:Bij Lidl verkochte wijn IGP Comté Tolosan Moelleux Blanc in waarschuwings/terugroepreclame
Lees ook:Veiligheidswaarschuwing accu-handschijnwerper Livarno Lux van Lidl gemeld in advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.