Bezoeken aan Reclamewereld.blog bedragen 43.000 in mei

Het bezoek aan deze online nieuwssite Reclamewereld bleef stabiel in de afgelopen maand.  Het aantal bezoeken in mei 2016 bedroeg 43.010, marginaal minder dan de 43.929 van de maand ervoor, maar fors lager dan in mei vorig jaar, toen het bezoek incidenteel omhoog was geschoten (70.655). Dat blijkt uit cijfers geregistreerd door webtracker Statcounter (zie bijgaand staatje van Statcounter, KLIK erop om te vergroten). Het betreft ‘t aantal bezoeken of opgevraagde webpagina’s (page views, groene staafjes) bij Reclamewereld.blog.nl -actueel online magazine over reclame. Het aantal unique visits (blauw) -unieke bezoekers- vorige maand was uiteraard lager, en kwam in mei uit op 35.220, vergeleken met 36.267 in april en met 59.211 in de buitengewone maand april 2015. In 2012 is de manier van tellen gewijzigd, waardoor door Statcounter geregisteerde aantallen de jaren daarna fors lager waren. Wekelijks, inclusief week-ends, worden 20-25 berichten gepubliceerd op Reclamewereld.blog. nl.

Klik hier voor info, contact, en, jawel, reclame-mogelijkheden/sponsoring via Blog.nl. Dat is het netwerk van 80 themablogs, goed voor 3.7 miljoen bezoeken per maand, waarvan ook dit blog deel uitmaakt.

Lees ook:Bezoeken aan Reclamewereld in april: 44.000
Lees ook:Bezoeken aan Reclamewereld in maart: 66.000
Lees ook:Bijna 61.000 bezoeken Reclamewereld in november
Lees ook:54.000 bezoeken aan Reclamewereld in maand april
Lees ook:Bijna 52.000 bezoeken Reclamewereld in oktober

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.