Reclamewereld.blog noteert bijna 36.000 page loads in maand juli

Reclamewereld.blog.nl registreerde volgens webtracker Statcounter in de vakantiemaand juli 35.862 pageloads (opgevraagde webpagi-  na's: groene staafje), dat is flink meer dan de 27.776 pageloads in dezelfde maand vorig jaar. Het aantal unique visitors (blauw) bedroeg in juli 26.908, uiteraard ook meer dan de 18.920 van juli vorig jaar. Juli is traditio- neel de maand met het laagste bezoekersaantal van 't jaar vanwege de zomervakantie. Een vergelijking met dezelfde maand van vorig jaar is m.i. daarom realistischer. Gemiddeld worden wekelijks, weer incl. week-ends, 25-30 berichten gepost op Reclamewereld.blog. nl, dat medio september 2006 officieel van start ging. Meer info over dit blog (en contact), of Blog.nl -waarvan wij deel uitmaken- en de, jawel, reclame- mogelijkheden: klik op COLOFON in de balk rechts bovenaan. 

Lees ook:Reclamewereld.blog noteert ruim 61.000 page loads in mei
Lees ook:Reclamewereld.blog noteert meer dan 53.600 page loads in juni
Lees ook:Reclamewereld.blog noteert bijna 53.000 page loads in maand april
Lees ook:Reclamewereld.blog noteert ruim 55.000 page loads in october
Lees ook:Reclamewereld.blog noteert bijna 39.000 page loads in augustus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.