Eredivisie voetbal bedankt alle acht sponsoren

De play-offs voor Europees voetbal zorgen nog voor wat bloed aan de paal, maar de KNVB Eredvisie weet het al zeker, het was een mooi seizoen. En daarv oor worden de sponsoren, liever ‘partners’ genoemd, bedankt per advertentie in het katern Telesport van De Telegraaf, een ervan (KLIK erop om wat te vergroten). Maar je hebt natuurlijk diverse soorten partners. De Maatschappelijke Partner, als eerste genoemd in de advertentie, is de VriendenLoterij, gevolgd door de Official Partners: Burger King, Plus en KPN. Daarna, in de kleinste lettertjes en zonder logo’s, de Official Suppliers. Los van Telesport zijn dat Sport Direct, Parkmobile en Radio 538. Ze verdienen wat extra aandacht, want waar zou de sport zijn zonder sponsoren, niet waar.

Lees ook:Eredivisie Kraskaart met vele prijzen in de reclame bij Burger King
Lees ook:Jeugdopleiding favoriete Eredivisie voetbalclub steunen kan via Vriendenloterij meldt reclame
Lees ook:Kampioensshirts voor teams gratis uitgedeeld door Fox Sports
Lees ook:Alle voetbalfans bedankt en PSV gefeliciteerd in advertentie Eredivisie
Lees ook:Voetballer Jeroen Zoet gefeliciteerd als ‘Maatschappelijk speler Eredivisie 2015′

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.