Monique Smit is nieuwe reclamegezicht van Schoenenreus

Brekend nieuws, we stoppen ff de cyberpersen:  Schoenenreus is een samenwerking aangegaan met zangeres en presentatrice Monique Smit, de jongste zus van Jan.De persoonlijke stijl en Hollandse nuchterheid van Monique Smit sluiten perfect aan op de positionering van Schoenenreus,” meldt het persbericht. Vandaag was in een studio in Amsterdam de aftrap, die start met een fotoshoot van de nieuwe najaarscollectie van het bedrijf, dat meer dan 200 filialen in Nederland en België heeft.  Vanaf juli is Smit voor het eerst te zien op abri’s in het hele land. Ook verschijnt ze komend najaar in Schoenenreus-folders, op posters in de filialen, in dagbladadvertenties en op de website. ”Monique Smit is gek op schoenen en dat laat ze zien in deze uitingen, waarin ook haar persoonlijke selectie uit onze collectie wordt gepresenteerd.” Dat je het maar weet.

Lees ook:Had spotje met Anouk de Schoenenreus kunnen redden?
Lees ook:Jan Smit maakt weer abrireclame in strakke boxershort
Lees ook:Joop Smit, groots reclameontwerper, overleden
Lees ook:Aftrap verkiezingscampagne ‘u heeft het voor zeggen’
Lees ook:Staatsloterij zorgt met Oudejaarstrekking voor vuurwerk met buitenreclame

Eén reactie op “Monique Smit is nieuwe reclamegezicht van Schoenenreus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.