Doutzen Kroes nu ook reclamegezicht kasjmiermerk Repeat

Het Nederlandse topmodel Doutzen Kroes is het nieuwe reclamegezicht van het Zwitserse kasjmier-merk Repeat, melden mijn collega’s van Fashion.blog.nl, op gezag van RTL Boulevard. Wanneer de eerste campagnebeelden te zien zijn is nog niet bekend. Doutzen: ‘Vroeger moest ik altijd wollen truien aan van mijn moeder, maar dat kriebelde zo ontzettend. Nu kan ik eindelijk kasjmier betalen! Wij hadden in Friesland vroeger ook kasjmiergeiten en nu heb ik er drie in mijn volkstuintje in New York staan…Haha nee hoor, dat laatste is een geintje. Maar aangezien ik uit Friesland kom gaat iedereen daar altijd wel vanuit…’ Kroes werkt o.m. al voor Linea Rossa, modelijn van Prada, evenals voor L’Óreal.

Lees ook:Doutzen Kroes’ sensuele commercial voor cashmere-merk Repeat
Lees ook:Doutzen Kroes vertelt hiv-verhaal in Dance4Life-spot
Lees ook:Doutzen Kroes van L’Oréal/Victoria’s Secret nu ook gezicht Friese taal
Lees ook:Kritiek nieuwe DE baas op koffiespots met Hauer en Kroes
Lees ook:Doutzen Kroes maakt ook al Samsung Galaxy S4-reclame

3 reacties op “Doutzen Kroes nu ook reclamegezicht kasjmiermerk Repeat

  1. Redactie, Michael

    @Wouter & Oli4: dank, ga ik zeker gebruiken.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.