Sponsoring: Johnny Depp in opstand tegen Jack Sparrow-tandpasta

Johnny Depp heeft zijn charmes bovengehaald om de filmbonzen ervan te overtuigen dat een Jack Sparrow-tandpasta geen goed idee is. Volgens Depp heeft de piraat een te slecht gebit om reclame te maken voor het hygiënische product. Depp, die kapitein Jack Sparrow speelt in de drie "Pirates of the Carib- bean"-films, verbaast zich erover hoe origineel sommige adverteerders uit de hoek kunnen komen, meldt de site Zita.be.  "Ze willen natuurlijk zoveel mogelijk producten aan de film verbinden. Er waren enkele dingen waarvan ik dacht: 'nu gaan we te ver'. Ik trok mijn grens op de hygiënische producten, want dat zou echt fout zijn. Tandpasta bijvoorbeeld. Hoe kan een man met gouden tanden reclame maken voor tandpasta? Dat iszoals een kaalkop die shampoo verkoopt." "Pirates of the Caribbean: At World's End" is het derde en laatste deel van de serie.

Lees ook:Ik heb wel leukere dingen gezien van Domino Pizza’s
Lees ook:Instagram-campagne ‘Play Fearless’ voor jonge vrouwen gelanceerd door Libresse
Lees ook:Johnny Depp van Dior’s Sauvage-spotje niet sauvage volgens exen
Lees ook:Liefde houten poppetjes in commercial van tandpastamerk Crest
Lees ook:Norah Jones helemaal vol van piraten in muziekvideoreclame album The Fall

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.