Griezel Graham overleeft ongelukken op de weg meldt Australisch spotje

Niet schrikken hoor. Dit is Graham, hij komt uit Australië. En hij is ‘gemaakt’ om je voor gevaren in het verkeer te waarschuwen. Met hulp van zijn landgenoten traumachirurg Christian Kenfield, David Logan, crash investigator en beeldhouwer Patricia Piccinini. Naar een idee van reclamebureau Clemenger BBDO  in Melbourne. Als je er ongeveer uitziet zoals Graham (KLIK op plaatjes om te vergroten), kan je domme dingen doen in het verkeer. De klant, die bekend staat om zijn dramatische reclame voor het goede doel, is The Transport Accident Commission (TAC), de

verkeersveiligheidsorganisatie van de overheid in de staat Victoria, de kleinste staat op het Australische vasteland. Graham ontmoeten? Zie meer over Graham hier, waar je ook interactief contact met hem kan hebben, lees ook meer over de Graham, de onschendbare-campagne op de internationale Australische vaksite over reclame The Inspiration Room, bron voor dit bericht.

Lees ook:Gezellig er op uit met de motorfiets, maar niet heus
Lees ook:Eczeem Crème van Australische bouwvakker Geoff Graham in de reclame
Lees ook:Ruzie in ‘t verkeer zo onnodig zegt spotje London Transport
Lees ook:VenW-campagne ‘Goed licht, beter zicht’ mikt eerst op automobilisten
Lees ook:Overheid zendt om 12.00u NL-alert controlebericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.