‘The superhumans’ weer prachtig spotje Channel 4 over Paralympics

De Britse tv-zender Channel 4 heeft net weer een nieuwe commercial, of beter infomercial, uitgebracht vooruitlopend op de Rio 2016 Paralympic Games (7-18 september). Weer draait het om ‘The superhumans‘ -zie de vorige uit 2012 die veel reclame-prijzen won- maar deze is met ‘gewone’ gehandicapten, liefst 120. Het filmpje is weer zelf door de zender’s 4Creative in-huis team gemaakt, en Dougal Wilson van extern. Meldt de bron, vaksite Campaign. De soundtrack is Sammy Davis

Jr’s Yes I Can, opgenomen door een band van gehandicapte musici van over de hele wereld. Mooi is ook wat Dan Brooke, Channel 4’s marketing en communicatie baas zegt over het spotje van 3 minuten liefst. Hij denkt dat er meer gehandicapten in te zien zijn dat er ooit, allemaal bij elkaar opgeteld, in Britse tv-reclame zien zijn geweest…

Lees ook:Eerste spotje Duffy als reclamegezicht Cola Light (Diet Coke)
Lees ook:Sita, Levi, Liss, Pip, Matthew en Dean: kerstsingle Disney
Lees ook:De op een na leukste commercial ooit (volgens de Britten dan)
Lees ook:Na drummende gorilla de vliegende struisvogel van Cadbury’s
Lees ook:Hoofdrol varkens in spectaculair spotje voor Angry Birds 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.