De Zwarte Zwanen van Max gaat weer over pensioenfraude vanavond meldt advertentie

De schimmigheid blijft‘ kopt omroep Max de aflevering over pensioenindustrie-toestanden die vanavond wordt uitgezonden. Weinig interessant, want niets nieuws, kennelij k, denk je dan. Nee, dan de advertentie (bijgaand, KLIK erop om te vergroten), dat is andere koek over alweer een aflevering, deel 4, van Zwarte Zwanen/Cees Grimbergen aan te kondigen: ‘Fraude, doofpotten en trucs met uw pensioenpremie‘ kopt de reclame. Dát is pas reclame, dat trekt naar de buis . Vanavond 0m 20.55 uurop NPO2. In deze aflevering probeert journalist Grimbergen helderheid te krijgen over het Goldman Sachs schandaal. Pensioenfonds Vervoer is door de Amerikaanse zakenbank voor 250 miljoen benadeeld. Omroep Max over de uiterst nuttige serie: ”Aandacht voor het toezicht op mensen die verantwoordelijk zijn voor honderden miljarden pensioeneuro’s. In de pensioenwereld gaan alle betrokkenen zelf over hun integriteit. Echt toezicht is er nauwelijks. Wel veel schimmigheid in een pensioenwereld die tevreden is over zichzelf.”

Lees ook:Docu’s met pensioenonhullingen in reclame Max
Lees ook:NPO zoekt nieuwe Raad van Toezicht per advertentie
Lees ook:Seks. Macht. Moord. Amen. Reclametrailer The Borgia’s
Lees ook:‘Het nederlandse pensioenfonds’ van ASR moet pensioen helpen snappen meldt advertentie
Lees ook:Dagblad advertentie pensioenfondsen over stand van zaken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.