Hulp met zonnepanelen financieren in de reclame

Lekker altijd, die boodschap onderaan: ‘Let op! Geld lenen kost geld.’ Als je mensen geld wil lenen. Want bijgaande advertentie voor zonnepanelen gaat daar natuurlijk over. Voor een goed doel, energiebesparing. De advertentie plukten we uit de Volkskrant van zaterdag (KLIK erop om wat te vergroten). De adverteerder is het Nationaal Energiebespaarfonds, dat lage rente, boetevrij aflossen en direct online aanvragen biedt. De tekst: ”De overheid heeft als doelstelling Nederland duurzamer te maken. Daarom helpt het National Energiebespaarfonds particulieren bij het financieren van energiebesparende investeringen in of aan de eigen woning.” En: ”U kunt maximaal 75% van de hoofdsom van de Energiebespaarlening gebruiken voor het financieren van zonnepanelen. 25% besteedt u aan een 2e maatregel.” De uiting werd mede mogelijk gemaakt door deRijksoverheid, Rabobank en ASN Bank.

Lees ook:Deze reclame voor zonnepanelen is niet voor sommige Groningers bestemd
Lees ook:Zonnepanelen in de reclame bij Eneco en NL Energie
Lees ook:Autoverkoper haalt zinnetje ‘Geld lenen kost geld’ onderuit
Lees ook:Zon Zoekt Dak-zonnepanelenreclame Natuur & Milieu
Lees ook:Eigen stroom beter dan gewone stroom claimt Zon Zoekt Dak-spotje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.