Supermarkten willen gezonder eten stimuleren met GezonderMag. magazine/site meldt reclame

Over GezonderMag. met Anita Witzier op de cover. De berichten over de snelle verspreiding van obesitas beginnen effect te krijgen. Op onze supers. ‘Samen aan de slag voor een gezonder Nederland‘ kopt een groot aantal supermarkten, inclusief alle grote jongens, op, opvallend -en niet zo slim- Aldi na (KLIK erop om te vergroten). Zie ze alle 19 in de overlees. De opvallende advertentie stond vreemd genoeg alleen in De Telegraaf van vandaag, en neemt daar de hele achterpagina in beslag. Zit vooral bij de wakkere krant de doelgroep? . De tekst: ”Er zijn veel mensen die gezonder willen eten en drinken. De Nederlandse supermarkten en willen daar met GezonderMag. graag bij helpen. In het magazine staan recepten, informatie en inspiratie overgezonde voeding. Vanaf 4 april is het gratis verkrijgbaar bij verschillende supermarkten. Ook online is GezonderMag. te lezen.” GezonderMag. is een uitgave van Stichting Ik Kies Bewust (de organisatie achter ‘t ‘Vinkje’) kan ik nog net ontcijferen. Daarover meer hier.
De 19 deelnemende supermarkt plus het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel/CBL, waarbij Aldi overigens  is aangesloten, staan onderaan de advertentie genoemd (KLIK erop om te vergroten):

Lees ook:Aldi maakt reclame met ‘laagste prijs huismerken’
Lees ook:Meer groenten en fruit bij Aldi meldt advertentie
Lees ook:Slimme afvalmethode in de reclame van cardioloog dr directeur Leonard Hofstra
Lees ook:Gratis StationTracks Hardwell en Armin van Buuren in de reclame bij Kiosk
Lees ook:‘Kostenman’ Aldi in actiereclame bel- en databundels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.