Gezonde mannen gezocht als proefpersoon voor hersenonderzoek meldt advertentie

Ha, die kleuren, daar zijn ze weer. Nu op zoek naar gezonde mannen als proefkonijn, eh, proefpersoon voor hersenonderzoek, meldt de advertentie in Metro deze week (KLIK erop om te vergroten). Een vorige keer ging het bij het CHDR om onderzoeken (m/v) op het gebied van diabetes en de ademhaling, nu dus alleen mannen gezocht, van 18-55 jaar. Mogen niet roken en geen medicatie gebruiken. Er zijn twee mogelijkheden om deel te nemen, met meer of minder nachten, dus ook twee bedragen als vergoeding. Het instituut achter het onderzoek naar de ‘effecten van een nieuw middel op de cognitieve werking van de hersenen’ is hetCentre for Human Drug Research (CHDR) in Leiden. Zie ook de site Proefpersoon.nl of bel met 071-5246464 of mail naar: [email protected] voor meer informatie. Ik ben altijd zo benieuwd voor welke farmaceutische bedrijven ze die onderzoeken doen, maar dat zeggen ze natuurlijk niet. En wat ze onderzoeken… iets tegen het roken, door de hersenwerking te beïnvloeden? En zouden ze met dat soort experimenten ook in andere landen bezig zijn? Tja.

Lees ook:Gezonde mannen en vrouwen als proefpersoon voor medicijnonderzoek gezocht meldt advertentie
Lees ook:Mensen met wratten, rugpijn gezocht per advertentie
Lees ook:‘Gezonde mannen’ voor onderzoek naar auto-immuunziekten gezocht per advertentie
Lees ook:Onderzoek: ‘Reclamefolder is populairder dan reclame via e-mail’
Lees ook:Anti-blow-campagne Trimbos Instituut van start

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.