Bond tegen vloeken feliciteert Vodafone per advertentie met onderscheiding

Hoe verzínnen ze het, om publiciteit te krijgen. Pluimpje waard . En Vodafone zal het leuk vinden, deze extra reclame in de krant vandaag. De in Veenendaal gev estigde Bond tegen vloeken feliciteert Vodafone per advertentie met het uitroepen tot ‘beste netwerk van Nederland’. Zie item erover hier bij Reclamewereld. Waarom? De tekst (KLIK erop om te vergroten): ”Daar zijn wij als Bond tegen vloeken ook heel blij mee! Want hoe beter de verbinding, hoe minder frustratie. En minder frustratie geeft minder gevloek. Dus proficiat Vodafone!Dankzij jullie klinkt Nederland weer wat mooier.” De boodschap in diverse dagbladen vandaag is ondertekend door Wilfried Verboom, Directeur Bond tegen vloeken. Die Bond bestáát dus nog steeds, weten we nu ook. Als voormalig hoofdredacteur herinner ik me heel wat briefjes van ze als er weer eens iemand met g in het woord had gescholden in onze kolommen. We zijn wijzer geworden bij Reclamewereld, dus passen nu wel op, haha. Trouwens, zelfs De Opportunisten lijken zich tegenwoordig in te houden .

Lees ook:Opa, de Bond tegen vloeken, Vodafone en De Opportunisten
Lees ook:Vodafone wenst iedereen fantastische start met van alles
Lees ook:Reclame-waakhond bezig met klachten over ‘God’-spot NLE
Lees ook:Allemaal in nieuwe Bondfilm: Heineken (weer) en nieuwe Ford Ka
Lees ook:Mannelijke stripper in ‘NL wordt steeds slimmer’ spotje LOI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.