‘Ik ben er even niet’ anti meer zorg actie van Women Inc op 1 mei aangekondigd in advertentie

Een visueel sterke advertentie van Women Inc signaleren we vandaag ten behoeve van een anti meer zorg-actie voor 1 mei, de Dag van de Arbeid. Die vrijdag moeten vrouwen in Nederland stilstaan bij hun zorg-werkverdeling, is de bedoeling. De vandaag uit Volkskrant magazine geplukte advertentie (KLIK erop om wat te vergroten) licht toe: ”Vrouwen zorgen twee keer zoveel als mannen. En er komt alleen maar meer zorg aan. Voor wie zorg jij allemaal? Sta er op 1 mei ook even bij stil.” Vandaar deze ‘Ik ben er even niet‘-campagne. Vrouwen kunnen hier meedoen, door te tekenen. ”Zorg dat de toenemende zorgtaken niet automatisch op de schouders van vrouwen terechtkomt!”, voegt de site toe. ”Doe mee en kom erachter voor wie jij eigenlijk allemaal zorgt, en help daarnaast meteen mee om een gebaar naar de politiek te maken. Hoe meer vrouwen er meedoen, hoe groter het gebaar dat we kunnen maken.”

Women Inc noemt zich ‘hèt netwerk voor vrouwen die zichzelf en elkaar willen versterken.’

Lees ook:Zorg gaat helaas over geld zeggen zorgverzekeraars die in advertentie op een dialoog aansturen
Lees ook:Grote ‘Zorg verandert mee’-campagne in dagbladen
Lees ook:Laat je als vrouw niet op je uiterlijk beoordelen zegt #MyBeautyMySay reclame van Dove
Lees ook:Campagne moet ‘middelvinger in ‘t verkeer’ uitbannen
Lees ook:Weet wat je waard bent test voor vrouwen in Women Inc-advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.