‘Om nooit te vergeten’ MH17-advertentie Malaysia Airlines

Vandaag herdenken we alle 298 slechtoffers aan boord van de MH17 en Malyasia Airlines haakt daarop in met een mooi sobere Om nooit te vergeten-advertentie, waarin de gedachten van de luchtvaartmaatschappij ook naar alle familieleden, vrienden en collega’s uitgaan. Maar ook bevat de adv ertentie, die ik vandaag uit De Telegraaf haalde (KLIK erop om wat te vergroten) een bijzonder woord van dank voor alle ontvangen steun de afgelopen maanden. De tekst luidt verder: ”De vele warme reacties vanuit de Nederlandse samenleving hebben ons diep geroerd. Dit heeft ons bijzonder gesterkt in onze vastberadenheid voor de toekomst. Wij zijn u zeer dankbaar voor alle steun die we de afgelopen maanden hebben mogen ontvangen. Een bijzonder woord van dank voor alle betrokken Nederlandse overheidsdiensten, al onze partners en de vele vrijwilligers.” Werd getekend door Raad van bestuur, management en medewerkers van Malaysia Airlines.

PS We weten niet of deze advertentie in meer dagbladen staat vandaag, in ieder geval niet in de Volkskrant, had wel gemogen.

Lees ook:Deelnemingsadvertentie van Malaysian Airlines
Lees ook:Samengevoegde bottelaars Coca-Cola in de reclame en naar de Amsterdamse beurs
Lees ook:Johan Cruyff Foundation rouwt om ‘wereldwijd kinderen raken’ door Johan
Lees ook:Zuid-Korea bedankt ons land voor inzet & steun in advertentie
Lees ook:‘Geschokt en verdrietig’ kopt rouwadvertentie MH17-vliegtuigramp Nederlandse regering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.