Groente- en fruitkalender app in de reclame bij Milieu Centraal

Zijn sperziebonen nu van het seizoen? En aardbeien? Vraagt de advertentie van Milieu Centraal. There’s an app for that, natuurlijk. Waar niet voor. De app Groente- en fruitkalender -for Apple en Android- laat zien welke groente en fruit deze maand milieuvriendelijk is. Leuk. Neem aan dat daar wel behoefte aan is voor de happy few. ”Dat maakt milieubewust eten makkelijker,” aldus de site van de  Stichting Milieu Centraal, een onafhankelijke voorlichtings- organisatie die consumenten praktische en betrouwbare informatie biedt over milieu en energie in het dagelijks leven, zeg ik de site na. SMC werkt samen met maatschappelijke organisaties, bedrijven, de overheid en vele media. De advertentie plukte ik gisteren uit de Volkskrant (KLIK erop om wat te vergroten).

Lees ook:Reclame voor Week van de Energierekening, die is er ook
Lees ook:Open dagen-reclame voor Studiekeuze-site overheid
Lees ook:Dure warmtepompdrogers voor de was in de reclame bij Milieu Centraal
Lees ook:Help klimaatprobleem oplossen met radiatorfolie adviseert Hier-advertentie
Lees ook:Joep van de Schijf van Vijf helpt Irene met eet-update in spotje Voedingscentrum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.