Homo’s Elton John, Stephen Fry, George Michael op matroesjka poppen

Het Engelse reclamebureau Mother heeft setjes matroesjka homopoppen laten maken met de bekende Engelse gays Sir Elton John, Stephen Fry, George Michael en de hier minder bekende Graham Norton en Tom Daley erop. Als anti-homofobie boodschap voor de Russische autoriteiten, namens goede doel The Kaleidoscope Trust dat internationaal opkomt voor LGBT-rechten (Lesbians, Gays, Bisexuals en Transgenders). Er zijn setjes verstuurd naar het Kremlin in Moskou en de Russische Ambassade in Londen onder het motto To Russia with love (die sitenaam komt van de tweede James Bond-film met Sean Connery). Voor de kerst is er ook een aantal sets, gemaakt door Paul baker @ 3D Models, geveild voor fondsen voor The Kaleidoscope. Een dezer dagen worden de laatste twee ‘super limited edition’ sets, met handtekeningen, van de BB’s (Bekende Britten) geveild. Meer over de actie hier. Volgt hier nog het making-of filmpje, met daaronder muziek van de man die, oh ironie, ook de muziek van het Champions League-spotje van Rusland’s staatsgasbedrijf Gazprom componeerde. ”With thanks to Russia’s favourite gay composer Pyotor Ilyich Tchaikovsky for his his fabulous Russian Dance,” besluit het filmpje van Mother.

Lees ook:Supporters Amnesty France in knappe infomercial
Lees ook:Veel boobs & bums in Russisch spotje Kreskova-wodka
Lees ook:Jumbo, Zoetemelk, ode, retroshirt en nu ‘t spotje
Lees ook:Zwevende bedden in prachtig spotje van Ikea
Lees ook:Muziek VW Golf-spotje basis act winnaar Britse Got Talent-wedstrijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.