Make-up tips Lauren Luke, slachtoffer huiselijk geweld

Hi everyone, I’m sorry I haven’t been online much lately, but…” Lauren Luke voelt zich ‘niet zo goed’ dus heeft ze een video gemaakt met make-up tips zodat je er ‘de ochtend erna’ goed uitziet. Het enorm sterke spotje van reclamebureau BBH heeft vorige week diverse reclameprijzen gewonnen in Engeland. Het is van Refuge, een Engelse organisatie die vrouwen en kinderen in Engeland  helpt die het slachtoffer geworden zijn van huiselijk geweld. Uit onderzoek blijkt dat 65% van de vrouwelijke slachtoffers dat verborgen houden voor vrienden en familie. De campagne ‘Don’t cover it up‘ moet slachtoffers te stimuleren om er toch over te praten.

Lees ook:Gelukkig won Oranje, dan slaat papa niet (geweldcampagne)
Lees ook:Ministeries beginnen met publiekscampagne tegen huiselijk geweld
Lees ook:Justitie’s publiekscampagne tegen huiselijk geweld gaat op herhaling
Lees ook:Amnesty in ‘t geweer tegen geweld tegen vrouwen
Lees ook:‘Vroeg leren’ mooi vaderdagspotje Amerikaanse Sire

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.