Seedorf eindelijk in Oranje, maar dan in Fair Play-spot Uefa

Clarence Seedorf eindelijk in Oranje, maar dan slechts -maar beslist eervol- namen Nederland in het Fair Play-spotje van de Uefa. Het filmpje, dat draait om Exchange Your Jersey, is al enige tijd ook in Nederland op de televisie te zien. Het is trouwens best een opgave om de namen te raden van alle sporters die langskomen om shirtje te ruilen. Voetbalheld Seedorf (36) voetbalt inmiddels bij Botafogo en scoort er vrolijk op los; respect. In Brazilië is de oud-AC Milan-ster ook actief is als scout voor Ajax, las ik laatst. In

de Volkskrant staat dinsdag een groot artikel over Seedorf, ter gelegenheid van het feit dat hij op 29 oktober 1992 debuteerde in het betaalde voetbal. ”Terwijl zijn generatie bijna van de velden is verdwenen, voetbalt hij twintig jaar later nog steeds op topniveau, bij Botafogo in Brazilië.” Een Braziliaanse journalist, die wordt geciteerd in het artikel, zegt: ”Hij lijk op een missionaris van het moderne Europese voetbal.”

Lees ook:Schoenen en shirt Clarence Seedorf in MasterCard-campagne
Lees ook:Reclame Voetbal Halleluja met Maradona en religieus tintje
Lees ook:Krijn shot Clarence… fraaie reclame voor fotograaf en topvoetballer
Lees ook:‘Wat Gaat Het Worden’ WK Voetbal-voorspel site in de reclame bij ING
Lees ook:‘De helden van Oranje live’ in de reclame bij Fox Sports

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.