Wat doe jij bij brand? Test van de brandweer per advertentie

De pyromaan die wordt verdacht van een lange reeks brandstichtingen in Winschoten zit voorlopig vast en er is ook een vrouw aangehouden, melden de media. Maar die ellende, die nu gelukkig achter de rug is in Winschoten, is vast niet de reden dat er vandaag ineens e en advertentie van de brandweer in de wakkere krant staat. Zal wel toeval zijn. Wat doe je als er brand uitbreekt? Daar moet je dus nu over nadenken. Doe daarom de test op deze site, een initiatief van de Brandweer.nl en de Ned. Brandwonden Stichting en mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Veiligheid en Justitie en First Alert, o.m. rookmelders. En gaan we nog even door: ‘ondersteund door’ claim experts CED.  Wel een intrigerende commerciële sponsoring van, zo mag je dat toch zien, een ministeriële activiteit.

Lees ook:Open dagen-reclame voor Studiekeuze-site overheid
Lees ook:Brandwonden Stichting vervroegt campagne over veilig barbecueën
Lees ook:Thee schadelijk voor kinderen, roept Brandwonden Stichting
Lees ook:Meer subsidie en nieuwe sponsors Reklame Rakkers
Lees ook:Spotje dat slecht valt bij mensen met brandwonden mogelijk aangepast door Aviko

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.