SIRE’s eerste Tolerantie-campagne uiting staat in de krant

Gisteravond nog niet beschikbaar voor mij, een uiting uit de nieuwe SIRE-campagne over Tolerantie, daar knapt heel Nederland van op, maar vandaag staat er gelukkig eentje in de wakkere krant. Die laat ik dan ook graag zien hier. Zie ook het eerdere Reclamewereld-verhaal over de campagne. Vandaar dat ik me beperk tot de tekst onder de dagbladadvertentie, hier op deze pagina helaas onleesbaar is. Die is te zien in de overlees. Er is ook een -KLIK- een Tolerantie-spot gemaakt als campagne-onderdeel.

De tekst in De Telegraaf vandaag, onder de nieuwe SIRE-advertentie luidt: ”Het gebruik van Tolerantie maakt ‘t makkelijker om met mensen om te gaan. Het stimuleert je open te staan voor andere meningen, culturen en gewoontes. Dankzij Tolerantie ontmoet je nieuwe mensen en kom je in aanraking met al het moois dat ons land te bieden heeft. Probeer het zelf ook, het levert alleen maar mooie dingen op. Tolerantie verrijkt je leven en maakt je een leuker mensen. Dus hoe meer mensen Tolerantie gebruiken, hoe leuker Nederland wordt.” Zie ook de speciale site www.tolerantie.nu over het nieuwe ‘product’ dat in de nieuwe SIRE-campagne, bestemd voor álle in dit land woonachtigen, wordt aangeboden.

[PS]

Lees ook:SIRE-campagne: Tolerantie, daar knapt heel Nederland van op
Lees ook:Dierenleed, tolerantie, ziektes troef als onderwerpen SIRE-campagne
Lees ook:Mensen met psychische klachten via advertentie gezocht door SIRE
Lees ook:We moeten aardiger voor elkaar zijn zegt SIRE in nieuwe campagne
Lees ook:SIRE zoekt dodelijk zieke mensen via dagbladadvertentie

2 reacties op “SIRE’s eerste Tolerantie-campagne uiting staat in de krant

  1. Joey

    Er staat een spatie voor de url (in de hyperlink), waardoor deze niet werkt.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.