Mathilde Santing: reclame voor Fonds Psychische Gezondheid

Zangeres Mathilde Santing is een van de deelnemende familieleden in een nieuwe publiciteitsoffensief van het Fonds Psychische Gezondheid. Met posters, filmpjes en radiospotjes richt het Fonds zich de komende periode speciaal op de problemen van familieleden van mensen met psychische problemen. “Mijn vader kampt met psychoses, ik met zijn ontkenning” is de slogan waarmee het Fonds aandacht vraagt voor het feit dat ieder jaar bijna 1700 mensen voor het eerst een psychose krijgen.

Psychische problemen raken ons allemaal, zegt het Fonds op de site. In Nederland hebben bijna 70.000 mensen een eetstoornis. Zo’n 160.000 mensen hebben een vorm van autisme. Ieder jaar krijgen bijna 1700 mensen voor het eerst een psychose en bijna 135.000 mensen zijn manisch-depressief. ”Staat u er wel eens bij stil dat het niet alleen de patiënten zijn die met psychische problemen te maken krijgen?” Het Fonds Psychische Gezondheid zet zich ook in voor hun dierbaren.

Lees ook:Club psychische patiënten wil radioban op spotje met Napoleon
Lees ook:Samen Sterk zonder Stigma-campagne over psychische aandoeningen neemt stokje SIRE over
Lees ook:Mensen met psychische klachten via advertentie gezocht door SIRE
Lees ook:Week van de Werkstress-reclame als omslag van dagblad Metro
Lees ook:SIRE maakt reclame voor hulplijn voor mensen zónder psychische ziekte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.