Katja Schuurman in fraai spotje voor Return to Sender

BN-ers, deze keer Katja Schuurman -koper van Braziliaanse kershangers- werken mee aan de campagne voor Return to Sender. Producten met een goed verhaal.Return to Sender brengt het verhaal achter alledaagse producten tot leven. Het verhaal van de maker, maar ook dat van de koper. Dan is de cirkel rond. ” RtS zoekt naar bijzondere producten in de armste gebieden van de wereld en verkoopt deze in Nederland. Een groot deel van de winst gaat terug naar de makers. De maker van het mooie spotje is mijn niet bekend, helaas. Ergens las ik: reclamebureau Taxi. Beau van Ervens Dorens nam er overigens ook eentje op, klik hier. Over de babyslofjes uit Nepal, voor neefje Robbie.

Lees ook:Katja Schuurman van Return to Sender reclameman van het jaar?
Lees ook:Zomerspotje 40-jarige Karwei ode aan klassieker van bouwmarkt
Lees ook:Herder de gebeten hond in spotje Specsavers
Lees ook:VriendenLoterij wil kas van je club spekken meldt reclame
Lees ook:Internationale ‘maker cultuur’-campagne Schweppes gemaakt in Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.