Reclame doucheplassen na advies aan staatssecretaris

Met spreuken als ’Plas onder de douche met plezier, dat scheelt water en papier’, spoort een kalender van Nederlandse scholieren medeburgers aan zuiniger te doen met energie. Last ik vanochtend. Staatssecretaris van Milieu Joop Atsma ontving de kalender met praktische klimaatadviezen op de internationale klimaatconferentie in Cancún. Ik moest meteen denken aan vorig jaar, toen een Braziliaanse milieuorganisatie begon met een campagne -zie bijgaande grappige commercial- om mensen onder de douche te laten plassen. Nuttig om nu even te herhalen, dacht ik. ”Een gezin kan zo ruim 4380 liter water per jaar besparen.” Dus klinkt het vrolijk: ”Plas onder de douche en redt het Atlantische regenwoud!.”

Lees ook:Sexy Aussie agenten jagen op mannen met zeep ipv Axa Shower Gel
Lees ook:‘Je plast op de aardbol als je je auto stationair laten draaien’
Lees ook:Alleen onder douche krijg ik goeie ideeën, commercial voor artschool
Lees ook:Jumbo, Zoetemelk, ode, retroshirt en nu ‘t spotje
Lees ook:Echt onderwater: potje vechten als reclame Spa Barissart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.