Behalve hamburgers ook MBO-diploma’s halen bij McDonald’s

Wat een goed initiatief zeg, zo op ‘t eerste oog. Vanaf nu is het mogelijk om bij McDonald’s een (landelijk erkend) MBO-diploma te halen. Het hamburgerrestaurant komt namelijk met de ‘McDonald’s Academy‘, een eigen opleidingstraject voor de medewerkers, meldt het bedrijf in een advertentie in de krant vandaag. Terwijl ze werken, krijgen de werknemers een opleiding die op hun taken is toegespitst. Door daarnaast nog extra vakken te volgen, is het mogelijk een landelijk erkend mbo-diploma te behalen. ”En mooie investering in de toekomst.” Volgens het AD zijn circa 250 studenten zijn aan het eerste jaar van de McDonald’s Academy begonnen. Zij combineren hun werk bij McDonald’s met een fastservice-opleiding op mbo-niveau 2, 3, 4 of 4+.

“Wij bieden onze medewerkers graag de mogelijkheid het beste uit zichzelf te halen”, zegt Marjolein Reijs, directeur P&O bij McDonald’s Nederland, in het AD. “Daarom bieden we al vele jaren een uitgebreid opleidings- en trainingsprogramma aan. We stimuleren talent bijvoorbeeld ook door jaarlijks de McStudiebeurs uit te reiken. Met de McDonald’s Academy gaan we weer een stap verder. Daaraan hebben medewerkers niet alleen nu iets, maar ook later in hun carrière. Het is een slimme weg naar een officieel diploma.” Meer info over de Academy HIER.

Lees ook:De vlag uit voor McDonald’s in Academy-advertentie
Lees ook:Sikkens’ Kleurinitiatief NL biedt basisscholen met gratis schilderbeurt
Lees ook:Zorginstellingen roepen per advertentie op tot steunbetuiging aan hun ‘onmisbare’ medewerkers
Lees ook:Nederlandse Billy Elliot de Musical nu in de reclame
Lees ook:Opdrachtenmarktplaats voor 45-plussers Xoon maakt voorzichtig reclame

0 reacties op “Behalve hamburgers ook MBO-diploma’s halen bij McDonald’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.