What’s on a man’s mind, los van seks? (Restaurant Freud weet ‘t)

De vorige buitenreclame-uitingen moesten je afschrikken, mocht je eetplannen heben. Deze nieuwe is consistent qua aanpak. Want zorgt dat je absoluut geen trek krijgt om te eten. En toch is dit weer een leuke buitenreclame-uiting voor een … restaurant. Een speciale, Restaurant Freud in de Amsterdamse Spaarndammerstraat. Dat wordt gerund door een stichting die ex-psychiatrische patiënten er de kans geeft om te werken en zo weer terug te keren in de maatschappij. Bovendien staat het restaurant bekend om haar bijzondere keuken zeggen de reclame (en pr)-makers van reclamebureau Ubachs Wisbrun/JWT, dat het initiatief steunt met deze -claimen ze- ”uitnodigende outdoorcampagne.” Ik had het mij eerder voorgenomen, maar nu ga ik er toch maar eens eten, morgenavond. Ja, reclame werkt! -;)  Laatst ook al bij de Colour Kitchen geweest, leuk, gezellig & lekker, hoop dat ik dat ook van Restaurant Freud kan zeggen.

Lees ook:‘Iemand met psychiatrische achtergrond actief met vleesmes’ (in keuken restaurant Freud)
Lees ook:Sinterklaas op Rode Kruis-posten gewezen op Amsterdams steigerdoek (door Agis)
Lees ook:Gordon de Gore doet deze keer de was bij Robijn in geestig spotje
Lees ook:Gele Piet schittert in reclame Chinees restaurant
Lees ook:Waar bemoeit die diëtist van Agis zich eigenlijk mee?

2 reacties op “What’s on a man’s mind, los van seks? (Restaurant Freud weet ‘t)

  1. Redactie, Michael

    Sure, maar: geïnspireerd door zou ik zeggen, Niles. Niks mis mee, iedereen kent het origineel toch wel.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.