Na Jenna Jameson die leer mijdt Sir Paul McCartney die geen vis eet

Van een ex-pornokoninging naar een ex-Beatle, we hebben het maar druk met de reclame van dierenrechtenorganisatie Peta. Gisteren was er dus leerweigeraar Jenna Jameson, vandaag mag Sir Paul McCartney uitleggen in een advertentie waarom hij wel chips, maar geen fish eet. Hij is vegetarier en komt op voor vissen. Voor de aanleiding, rechts- boven in de advertentie gemeld, klik door naar de overlees. Meer over die campagne hier

"Vele jaren geleden was ik aan het vissen en terwijl ik de arme vis binnenhaalde, realiseerde ik me: "Ik ben hem aan het doodmaken en dat alleen maar voor een ogenblikje plezier". Dit zegt Sir Paul McCartney in zijn gloednieuwe advertentiecampagne voor PETA. Hij vertelt verder: "En op dat moment werd het me duidelijk. Ik realiseerde me, terwijl ik zag hoe hij naar lucht hapte, dat zijn leven net zo belangrijk is voor hem, als mijn leven dat is voor mij". De boodschap van de advertentie: "Ik ben Paul McCartney en ik ben vegetariër".

Voor McCartney's eigen site klik hier. De afkorting Peta, een internationale organisatie, staat voor People for the Ethical Treatment of Animals.   

Lees ook:Reclame American Express voor voorrangkaartjes Paul McCartney’s ‘Out There’
Lees ook:Popidool Justin Bieber maakt reclame voor asielpuppies
Lees ook:Portman en Depp in reclame Paul McCartney’s My Valentine
Lees ook:‘My Valentine’ in spot Paul McCartney voor JBL-apparatuur
Lees ook:Sir Paul McCartney maakt reclame voor vegetarisme (en Peta)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.