Afstotend harde anti-Kentucky Fried Chicken-filmpjes van Peta in VS

De Amerikaanse dierenrechtenorganisatie Peta is al jaren in gevecht met de ook in Nederland bekende Kentucky Fried Chicken-keten van ''snel voedsel''-restaurants. De kippetjes zouden er wreed behandeld worden, de beweging heet dan ook Kentucky Fried Cruelty. Bijgaand Crack House, een van de drie recente anti-KFC filmpjes, die allemaal werden geweigerd door tv-zender Fox (de STER zou ze ook weigeren vermoed ik). Op de site van KFCruelty/Peta nog twee, even akelig, ook met een nep ''Colonel Sanders'' die het allemaal wel okay vindt wat er gebeurt. De filmpjes worden steeds harder valt mij op. Zou dit nu werken, ik geloof het niet. Effectiever is als een beroemdheid, zoals Pamela Anderson, optreedt voor de KFCruelty. Voor de volledigheid, KFC ontkent de beschuldigingen.

 

Peta staat voor: People for the Ethical Treatment of Animals. Ze hebben ook in Nederland een vestiging. 

Lees ook:Pam Anderson in ‘Kentucky Fried Cruelty’-campagne
Lees ook:Kentucky Fried Chicken haakt in op ‘The Ashes’-cricket
Lees ook:Nieuwe echte Colonel Sanders staat op in KFC-spotje
Lees ook:Fotomodel Joanna Krupa in anti-bontcampagne Peta
Lees ook:Jaloerse koeien-ziekte in Amerikaanse commercial Burger King

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.