Ook Telegraaf rectificeert artikel over Paul van L. en Palm Invest

Apart. Want de wakkere krant had hun beschuldigingen kennelijk niet bevestigd gekregen – en toch gepubliceerd. En groot ook.’ Schreef ik hier op 6 juli j.l. n.a.v. de ‘advertentie’ van Stichting Gedupeerden Palm Invest. Want bron van het verhaal. Met daarboven keurig ‘Rechtzetting en excuses.’ De rectificatie van De Telegraaf zelf – niet met ‘advertentie’ er boven, maar in de vorm van een opvallende mededeling van de hoofdredactie van de niet altijd even wakkere krant- volgt vandaag. KLIK erop om te vergroten. Waarin de curator Paul van L. vrijpleit van betrokkenheid bij enig strafbaar feit. Helaas is De Telegraaf niet zo edelmoedig dat ze, net als de SGPI,tevens excuses aanbiedt voor de redactionele miskleun: het niet voldoende checken van dat onderzoek van SGPI naar de verdwenen miljoenen van beleggers. De beschuldigingen op basis daarvan ‘blijken niet aannemelijk gemaakt te kunnen worden’ meldt de hoofdredactie. Boeiend zinnetje, trouwens. Alsof de krant nog steeds lijkt te denken dat ze waar zijn, maar helaas niet te bewijzen vallen…

Lees ook:‘Rechtzetting en excuses’ Stichting Gedupeerden Palm Invest als advertentie in De Telegraaf
Lees ook:D-reizen maakt reclame met onderzoek prijsafspraken
Lees ook:‘Grimmige ondertoon passé’ in vernieuwde Telegraaf meldt eigen advertentie
Lees ook:Bijbelse geschiedenis in woord en beeld kopen via advertorial
Lees ook:Goeie reclame voor McDonald’s: foodies bedrogen met nep biologisch eten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.