Na reclame-rel: ANWB claimt 5 mln van RouteMobiel

De ANWB heeft bij Route Mobiel een claim van 5 miljoen euro ingediend, zo meldt deze organisatie op de site. Dit naar aanleiding van de rechterlijke uitspraak in de bodemprocedure die de ANWB tegen deze concurrent voerde. Route Mobiel heeft volgens de ANWB niet snel genoeg gehandeld om hun reclame-uitingen aan te passen. ”De rechter had Route Mobiel verboden bepaalde uitingen te doen met een dwangsom van € 100.000 per uiting tot een maximum van 5 miljoen euro”, aldus het bericht. De ANWB heeft SNS Reaal, de moederorganisatie van Route Mobiel, hiervan op de hoogte gesteld. Eerder ”kraakte” een rechtbank de anti-ANWB-reclame

van RouteMobiel. Waarna deze laatste organisatie weer terugsloeg in een advertentiecampagne in De Telegraaf (die advertenties blijken van de site van De Telegraaf te zijn gehaald). Eerder gaf RouteMobiel aan in hoger beroep (zie update in reactie) te zullen gaan tegen de uitspraak van de rechtbank.

Lees ook:Rechtbank kraakt ‘anti-ANWB’-reclame Route Mobiel
Lees ook:Routemobiel slaat terug in reclameoorlog met ANWB
Lees ook:ANWB-advertentie over meningspeiling kilometerprijs/heffing in de krant
Lees ook:Golf-cursus in de reclame … van de ANWB
Lees ook:Greenchoice zegt ‘Dank jullie wel!’ in krant voor prijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.