Gouden Loeki’s januari-nominaties: kiezen uit longlist van 10 commercials

Je kunt weer stemmen in de Gouden Loeki 2012-verkiezing, op de longlist van tien van de maand JANUARI 2012 van door de STER geselecteerde leukste/beste commercials. Die is samengesteld op basis van onderzoek van Intomart/GfK (zie overlees over methode). Van die tien gaan er, zoals gebruikelijk, drie als maandnominaties door naar de halve finale van de Gouden Loeki-competitie in december. De 10 kunnen op de GL-site worden bekeken. Je kunt t/m dinsdag 13 maart je stem uitbrengen. Ze zijn, in willekeurige volgorde: Bolletje/Middelfinger (reclamebureau Etcetera), SIRE/Handen af van onze hulpverleners (andere versie dan genomineerde december, ook van reclamebureau Selmore), Volkswagen Passat/Darth Vader (reclamebureau Deutsch in VS), Beter horen/Belletje trekken (N=5), Peeters Produkten/Duo Penotti (ARA), Auping/Goed gevoel (Selmore), Plus Supermarkt/Pop-up spelers (Leukwerkt Worldwide), Albert Heyn/Muppets/Kermit, AH/Statler en Gamma/Klusbewust/uiltje (TBWA\Neboko). De organiserende STER is het reclameverkoopkantoor van de Publieke Omroep). NB De uitslag van GL-2011/verkiezing staat hier (voor de drie genomineerden van de vorige decemberverkiezing & rest longlist die maand klik hier)PS Over de meting: Het onderzoek naar de top-10 beste/leukste commercials van onderzoekbureau Intomart GfK vindt maandelijks plaats onder n=500 personen van 15 jaar of ouder, door middel van een online vragenlijst. Het onderzoek vindt plaats na afloop van iedere maand, zodat alle nieuwe commercials van de maand ervoor, gemiddeld ongeveer 100, meegenomen kunnen worden in het onderzoek. Zie hier meer over STER’s meting-methode.

Lees ook:Gouden Loeki’s maart-nominaties: kiezen uit longlist van 10
Lees ook:Gouden Loeki’s februari-nominaties: kiezen uit longlist van 10 commercials
Lees ook:Gouden Loeki’s juni-nominaties: kiezen uit longlist van 10
Lees ook:Gouden Loeki’s april-nominaties: kiezen uit longlist van 10
Lees ook:Stemmen: 10 op longlist voor Loeki’s augustus-nominaties

0 reacties op “Gouden Loeki’s januari-nominaties: kiezen uit longlist van 10 commercials

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.