Adverteerders Bavaria en Interpolis en reclamebureau Alfred winnen belangrijkste reclameprijzen SAN

Vanavond in Hilversum, in een alweer uitverkochte Studio 21, zijn enkele belangrijke Nederlandse reclameprijzen uitgereikt. Op het jaarlijkse prijzenfestijn van de Stichting Adverteerdersjury Nederland (SAN) ging een Groot Accent, de Consistent Accent 2010, naar Interpolis voor de langlopende kwalitatieve reclamevoering van de glasheldere verzekeraar (reclamebureau FHV/BBDO. De Groot Accent Adverteerder van het Jaar was voor Bavaria (reclamebureaus Selmore, Achtung en Ex-Ingredient) vanwege de succesvolle nieuwe uitstraling van het merk en uiteraard ook de knappe WK Jurk-actie. Reclamebureau Alfred werd benoemd tot Reclamebureau van het Jaar 2010 en kreeg de derde Groot Accent die te winnen viel. Alfred bestaat pas vier jaar en  maakte zeer succesvolle campagnes, onder meer voor Unox/Pietertje, groeide krachtig qua omzet, verwierf diverse nieuwe klanten en kreeg tal van reclameprijzen. ”Ze kiezen heel bewust voor één ding: goede reclame maken,” aldus de vakjury. Die was samengesteld uit vertegenwoordigers van de SAN, de Bond van Adverteerders (BVA), vakblad Adformatie en enkele externe deskundigen. Los daarvan haalde N=5, het Bureau van het Jaar van 2009, de meeste Accent-prijzen binnen voor campagnes, namelijk zes. In totaal werden 36 Accenten uitgereikt, twee minder dan in het jaar daarvoor, voor campagnes en individuele uitingen, verdeeld over een groot aantal categorieën (zie hiervoor de SAN-site vrijdag).

Lees ook:AH, Bol en bureau N=5 winnen belangrijke reclameprijzen SAN
Lees ook:KLM Adverteerder, W+K Bureau van het Jaar 2011 bij SAN en Consistent Accent naar VW
Lees ook:Adverteerders en bureaus strijden om reclameprijzen SAN
Lees ook:Jumbo, Achtung en Telfort winnen ABC Accenten Stichting Adverteerdersjury Nederland
Lees ook:Reclameprijzen voor campagnes Albert Heijn en Kon. Landmacht

0 reacties op “Adverteerders Bavaria en Interpolis en reclamebureau Alfred winnen belangrijkste reclameprijzen SAN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.