ReclameWereld.blog-lezer geeft Loden Leeuw aan Hennie Huisman

Bij ReclameWereld's tweede poll over de Loden Leeuw voor irritante BN-ers in commercials moest gestemd worden op de vijf genomineerde bekende Nederlanders die overgebleven waren na een eerdere stemming. Vijf BN-ers waren afgevallen (zie complete lijst). Na 230 stemmen op dit blog was wel duidelijk wie (weer) aan kop lag en daarin kwam geen verandering meer: Hennie Huisman in een commercial voor de Postcodeloterij. Hij kreeg 66 stemmen, ofwel 28.7 pct van het totaal. Tweede werd Jan Mulder (in vliegtuig, voor de Postbank) met 47 stemmen ofwel 20.4 pct. Maar krijgt Huisman van de Tros ook de échte BN Loden Leeuw volgende week? De BN-uitslag voor 2007, inclusief de ''gewone'' Loden Leeuw voor irritante commercials, wordt in de Tros Radar-uitzending van maandag 14 januari bekend gemaakt. We zijn heel benieuwd (je kunt er nog steeds stemmen!). 


 

Lees ook:RW Irritante BNer-Poll: Alberti, Bruijs, Gullit, v.Scherrenburg, Vayne exit
Lees ook:Loden Leeuwen naar Peijnenburg-hondjes en Hennie Huisman
Lees ook:Bezoekers Reclamewereld: Loden Leeuw voor Johan Derksen
Lees ook:WIE van 10 irritante BN-ers in commercials krijgt de Loden Leeuw?
Lees ook:Loden Leeuw: de tien commercials die meedingen naar Tros-”prijs”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.