RW Irritante BNer-Poll: Alberti, Bruijs, Gullit, v.Scherrenburg, Vayne exit

Bij ReclameWereld's vorige poll over de Loden Leeuw voor irritante BN-ers in commercials moest gestemd worden op de 10 genomineerde bekende Nederlanders. Na rond 150 stemmen op dit blog was wel duidelijk wie de kopgroep vormden en wie niet. Daarom een nieuwe poll met die vijf ''irritoppers.'' De afgevallen BN-ers, elk met minder dan 10 pct van de stemmen, waren Joke Bruijs (in spotje Practicomfort) met 9 stemmen/6 pct van de stemmen, Willeke Alberti (in spotje Schoo- nenberg Hoorcomfort) met 11/7.3 pct, Ruud Gullit (in de Telefoongids) 11/7.3 pct, Wouke van Scherrenburg (ING-interviews) 12/7.9 pct en Jan Vayne in Unox (nota bene tweede bij de Gouden Loeki achter Goeie- moggel gelukkig maar 1 stem of 0.7 pct. De lijst- aanvoerder met de meeste stemmen in RW's vorige poll was Hennie Huisman 27 stemmen of 17.9 pct, gevolgd 

 

door Johnny Kraaijkamp Jr 24/15.9 pct, Fatima Moreira de Melo en Jan Mulder, elk met 20/13.2 pct en Dries Roelvink met 16/10.6 pct. De BN-uitslag voor 2007, inclusief de ''gewone'' Loden Leeuw voor irritante commercials, wordt in de Tros Radar-uitzending van maandag 14 januari bekendgemaakt.

Lees ook:ReclameWereld.blog-lezer geeft Loden Leeuw aan Hennie Huisman
Lees ook:Loden Leeuwen naar Peijnenburg-hondjes en Hennie Huisman
Lees ook:WIE van 10 irritante BN-ers in commercials krijgt de Loden Leeuw?
Lees ook:Irritante Tatjana verdient Loden Leeuw 2012 vinden Reclamewereld-bezoekers
Lees ook:Exit Luis Suarez, Leontien van Moorsel en KPN-buffel bij nominaties Loden Leeuw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.