DVC weer op Radio 538

Dokkumer Vlaggen Centrale is vanaf 13 april 2015 weer te horen op Radio 538 met een opvallende commercial met betrekking tot de producten van de aanbieder. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een vlag voor jouw bedrijf of wil je een oranje vlag bestellen voor Koningsdag? Dan kun je deze vlag eenvoudig online bij Dokkumer Vlaggen Centrale bestellen aan de hand van de Radio 538 commercial die op dit moment op de radiozender te horen is.

Dokkumer Vlaggen Centrale: de beste in vlag en mast

Dokkumer Vlaggen Centrale is de beste in vlag en mast van Nederland. Alle producten van Dokkumer Vlaggen Centrale worden uit de beste materialen vervaardigd, volgens de beste productieprocessen geproduceerd en op de meest nauwkeurige wijze bedrukt. Bestel je een vlag bij DVC.nl, dan weet je dus zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt.

Van kioskvlaggen tot beachvlaggen

DVC heeft niet alleen de beste vlag en mast van Nederland, maar heeft bovendien een groot aanbod van diverse soorten vlaggen. Of je nu op zoek bent naar een promotiemiddel voor jouw bedrijf in de vorm van een grote en opvallende vlag of juist op zoek bent naar een leuke vlag voor thuis: alles is mogelijk bij DVC.nl. En omdat DVC graag heel Nederland op de hoogte brengt van de kwalitatief hoogwaardige producten van het bedrijf en het grote aanbod met diverse vlaggen, zendt DVC vanaf 13 april 2015 een commercial uit bij Radio 538 om heel Nederland te informeren over de producten van het bedrijf.

Bestel jouw vlaggen direct online bij DVC

Heb je de commercial van DVC gehoord en ben je nieuwsgierig naar het aanbod van deze populaire aanbieder van vlaggen? Bekijk het grote aanbod van DVC dan direct online op de website en bestel de vlag of vlaggen die jij nodig hebt. Wil je meer informatie over de producten van DVC of wil je meer weten over een specifieke vlag aan de hand van de commercial op Radio 538? Neem dan vrijblijvend contact op met DVC, want de klantvriendelijke medewerkers van dit bedrijf adviseren je graag over de beste vlaggen en masten van DVC.