Gamma ondersteunt en maakt reclame voor NLdoet

Dat zeg ik Gamma steunt NLdoet, ook in 2015. Organisaties krijgen 25% korting op al hun Gamma-aankopen voor NLdoet. ”Meer dan de helft van de klussen zijn echte ‘aanpakklussen’ en daar zijn onze materialen zoals verf, kwasten, hout en spijkers hard voor nodig,” meldt de site. Ook maakt de bouwmarkt reclame, zie bijgaand, voor NLdoet. Het Oranje Fonds organiseert op 20 en 21 maart 2015, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. ”NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling. De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst 40.000 klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen,” aldus die organisatie. Dit jaar wordt NLdoet alweer voor de elfde keer gehouden.

Lees ook:Stof een museum af met je rugby-team voor NL Doet
Lees ook:Vrijwilligers bedankt in advertentie NL DOET/Oranje Fonds
Lees ook:De sjoemelreclame van Gamma, koning Willem Alexander en NL Doet
Lees ook:Rode Kruis zoekt handjes voor vluchtelingenhulp meldt Sluit je aan-advertentie Ready2Help
Lees ook:Sint Jozefoord en Buurtzorg winnen Beste Werkgevers 2015-prijs meldt advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.