Wel bier, geen keuken: pop-up reclame-restaurant Bavaria

Zou Hugh Hefner ‘m komen openen? Bierbrouwer Bavaria opent half februari samen met Thuisbezorgd.nl slechts vier dagen lang een tijdelijk, zogeheten ‘pop-up’ restaurant in Amsterdam, op de kop van het Java-eiland. Mooie publiciteitsstunt, benieuwd wie dát heeft bedacht. De eetgelegenheid mist een keuken. Gerechten worden over een ‘scooterlane’ bezorgd. Op de speciaal a angelegde baan rijden de bezorgscooters af en aan om gezelschappen tegelijkertijd van eenieders maaltijd te voorzien. Gasten kunnen in een ontspannen restaurantsetting een keuze maken uit een menu samengesteld op basis van de best gewaardeerde Thuisbezorgd-restaurants. ”Met dit initiatief wordt het voor het eerst mogelijk om tegelijkertijd tegenieten van bijvoorbeeld de Italiaanse, Japanse, Thaise of Turkse keuken,” aldus de Restaurantkrant. Dat het pop-up restaurant maar vier dagen open is weet Nu.nl te melden, van 23 tot 16 februari. Woordvoerster Inge van der Heijden benadrukt er dat de actie ludiek bedoeld is. ”We hebben verrassende combinaties die leuk zijn zoals de reclames met Hugh Hefner en Charlie Sheen. We proberen iets een kwartslag te draaien. Maar natuurlijk is het wel een restaurant waar je een Bavaria kan nuttigen.” Mooi.

Lees ook:Hugh Hefner met Playboy-meiden in spotje Bavaria
Lees ook:Bavaria’s Personal Beer Trainer (m/v) vind je op Facebook
Lees ook:Hugh Heffners blondjes, rare schapen en New Zealand Airlines
Lees ook:What’s on a man’s mind, los van seks? (Restaurant Freud weet ‘t)
Lees ook:Gele Piet schittert in reclame Chinees restaurant

Eén reactie op “Wel bier, geen keuken: pop-up reclame-restaurant Bavaria

  1. Thijs Box

    Ben ook erg benieuwd wie dit idee heeft bedacht. Zeker aangezien ik dit plan maanden geleden aan Bavaria en Thuisbezorgd.nl heb gepresenteerd en nooit meer iets heb vernomen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.